ضرورت حذف چربی های ترانس از مواد غذایی تا سال ۲۰۲۳

به گزارش گروه علمی دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از تک تایمز، سازمان بهداشت جهانی دو روز پیش برنامه های جدید خود برای کاهش مصرف غذاهای دارای چربی های ترانس مانند روغن های هیدروژنه و چربی های گیاهی را اعلام کرد. هدف از این کار نجات جان مردم جهان و کاهش میزان ابتلا به بیماری های قبلی و عروقی اعلام شده است.

بر اساس برآوردهای سازمان بهداشت جهانی، بیماری های قلبی و عروقی عامل مرگ بیشتر از ۵۰۰ هزار نفر در سال است و یکی از علل افزایش میزان ابتلا به بیماری یادشده مصرف زیاد چربی های ترانس است.

این چربی ها موجب افزایش سطح کلسترول خطرناک ال دی ای نیز می شوند و احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را نیز افزایش می دهند.

بر طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی چربی های ترانس در برخی غذاهای پخته شده و فراوری شده هم وجود دارند و علت استفاده از آنها افزایش عمر و ماندگاری غذاهای تولید شده است. از جمله غذاهایی که دارای این نوع چربی هستند می توان به بستنی، دونات، کیک، شیرینی ها و غیره اشاره کرد.

انتهای پیام/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *